Nuvias benoemd als distributeur in EMEA voor BlueJeans-netwerk

Het BlueJeans-vergaderplatform biedt geweldige kansen voor resellers op de EMEA-markt voor voice en videosamenwerking. Nu verkrijgbaar bij Nuvias. Nuvias breidt assortiment in EMEA voor geïntegreerde communicatie (UC – Unified Communications) verder uit Londen (VK) en Benelux: 15/2/18: 11.00 CET – Nuvias, de snelgroeiende distributeur met value add, heeft een distributieovereenkomst voor EMEA ondertekend met het […]

Het BlueJeans-vergaderplatform biedt geweldige kansen voor resellers op de EMEA-markt voor voice en videosamenwerking. Nu verkrijgbaar bij Nuvias.

Nuvias breidt assortiment in EMEA voor geïntegreerde communicatie (UC – Unified Communications) verder uit

Londen (VK) en Benelux: 15/2/18: 11.00 CET – Nuvias, de snelgroeiende distributeur met value add, heeft een distributieovereenkomst voor EMEA ondertekend met het BlueJeans-netwerk. Dit is de eerste dienst die via de cloud in één videovergadering desktopcomputers, mobiele apparaten en vergaderruimte systemen met elkaar verbindt. BlueJeans combineert video-, audio- en web vergaderen via hulpmiddelen die mensen elke dag gebruiken om samen te werken.

Nuvias combineert het BlueJeans-platform met Polycoms apparatuur voor video vergaderen om zo aantrekkelijke kant-en-klare oplossingen te bieden voor zowel het MKB als grote ondernemingen. De toegevoegde integratie tussen Polycom en BlueJeans bevordert een intuïtieve ervaring van vergaderruimtes. Het platform van BlueJeans ondersteunt vrijwel alle apparaten die beschikken over de flexibiliteit voor gebruik bij bestaande videostructuren, ongeacht het gekozen eindpunt.

Nuvias biedt het channel ongeëvenaarde ervaring in UC via diens UC Practice. Deze biedt complete end-to-end-oplossingen, onder meer via producten en diensten die de beste in hun klasse zijn. Deze UC Practice is gebaseerd op het voormalige SIPHON Networks, de onderscheiden aanbieder van UC-oplossingen en technologie voor het channel welke in 2016 door Nuvias is overgenomen.

Steve Harris, EVP Unified Communications van Nuvias, laat weten: “EMEA biedt uitstekende kansen voor channelpartners in de snelgroeiende markt voor spraak- en videoconferenties, en BlueJeans is een geweldige oplossing om van deze kansen te profiteren. Het is prima schaalbaar, in het bijzonder voor grote bedrijven, erg eenvoudig in gebruik en werkt bijna overal en met bijna elk apparaat. Onze bundels en samenwerking met Polycom vormen voor veel bedrijven een aantrekkelijk voorstel.”

Nigel Tyler, directeur van het EMEA-channel voor het BlueJeans-netwerk, laat weten: “De samenwerking met Nuvias vormt een belangrijk onderdeel van de marktstrategie van BlueJeans om ons vergaderplatform aan klanten in heel EMEA te leveren. We maken de start mee van een spannende periode, waarin bedrijven hun medewerkers, partners en klanten uitrusten met hulpmiddelen om productief te zijn. Met een oplossing van BlueJeans en Nuvias krijg je het idee dat jouw team bij jou in de vergaderruimte zit.”

Over de Nuvias Groep

Nuvias Group is het bedrijf dat in EMEA kwalitatief hoogwaardige IT oplossingen distribueert en de internationale gespecialiseerde distributie in de ICT herdefiniëert. Het bedrijf heeft een platform gecreëerd voor de levering van consistente, hoogwaardige en op dienstverlening gerichte oplossingen in EMEA. Hiermee kunnen partners en leveranciers worden voorzien van uitzonderlijke ondersteuning en wordt een nieuwe norm in de markt werkelijkheid.

Het portfolio van Nuvias Group bestaat uit een uitgebreide reeks ICT-oplossingen gericht op drie gebieden: Cyber Security (het voormalige DCB en Wick Hill); Advanced Networking (voordien bekend als Zycko) en Unified Communications (het voormalige SIPHON). In juli 2017 werd DCB, de distributeur en beveiligingsspecialist uit de BeNeLux, toegevoegd aan de groep. Deze vier onderscheiden bedrijven hebben ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van fabrikanten van wereldklasse en leveren marktgroei voor leveranciers en klanten.  Nuvias Group telt 21 regionale kantoren in EMEA en bedient ook andere landen via deze kantoren. De omzet bedraagt ongeveer USD 500.

 

EINDE

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Annabelle Brown via +44 (0)1326 318212, e-mail pr@nuvias.com