Nuvias brengt toonaangevende leveranciers samen voor voice- en videosamenwerking in de Benelux

  Integratie van Polycom, BlueJeans en Microsoft Skype for Business levert end-to-end UC-oplossing met naadloze gebruikerservaring Benelux: 28/6/18: 10.30 CET – De Benelux-tak van Nuvias, een succesvolle value-add distributeur in EMEA, heeft toonaangevende Unified Communications (UC)-leveranciers samengebracht voor een complete end-to-end oplossing voor geavanceerde voice- en videosamenwerking.   Nuvias bevindt zich als distributiepartner voor toonaangevende […]

 

Integratie van Polycom, BlueJeans en Microsoft Skype for Business levert end-to-end UC-oplossing met naadloze gebruikerservaring

Benelux: 28/6/18: 10.30 CET – De Benelux-tak van Nuvias, een succesvolle value-add distributeur in EMEA, heeft toonaangevende Unified Communications (UC)-leveranciers samengebracht voor een complete end-to-end oplossing voor geavanceerde voice- en videosamenwerking.

 

Nuvias bevindt zich als distributiepartner voor toonaangevende leveranciers zoals Polycom en BlueJeans in een unieke positie om een sterk geïntegreerd UC-pakket aan te bieden, dat snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden voor optimale gebruikerservaring, zowel in vergaderruimtes als voor honderden, zo niet duizenden externe gebruikers. De producten van Polycom en BlueJeans kunnen ook worden gebruikt om de gebruikerservaring in alle Skype for Business-omgevingen te verbeteren.

Polycom biedt een van de meest geavanceerde endpoints voor vergaderingen, voice- en videotoepassingen. En de cloud-service van BlueJeans brengt desktopcomputers, mobiele apparaten en ruimtesystemen samen in één videovergadering, samen met de samenwerkingstools die mensen elke dag gebruiken met functies zoals bellen met één klik.

“Met BlueJeans en Polycom verkrijgen we een unieke positie om onze resellers en hun klanten geavanceerde en geïntegreerde, kant-en-klare UC-oplossingen aan te bieden, die kunnen worden ingezet van het mkb tot aan grote concerns,” aldus Joost van Wijk, commercieel directeur Nuvias UC bij Benelux. “Gebruikers eisen en verwachten in zakelijke omgevingen nu dezelfde mate van intuïtieve gebruikerservaring die populaire apps voor consumenten, zoals WhatsApp en FaceTime, ze nu biedt.”

Nuvias biedt met zijn specialistische UC Practice een ongeëvenaarde productportefeuille, die wordt ondersteund door jarenlange ervaring en hoogwaardige technische ondersteuning. “De snelgroeiende markt voor voice- en videoconferenties in de Benelux biedt uitstekende kansen voor onze channelpartners,” voegde Van Wijk toe. “De sector heeft veel geleerd van UC-oplossingen van de eerste generatie. Leveranciers zoals BlueJeans en Polycom vertegenwoordigen de allerbeste hedendaagse UC-technologieën voor naadloze integratie en ultieme gebruikerservaring.”

Over de Nuvias Groep

Nuvias Group is het bedrijf dat in EMEA kwalitatief hoogwaardige IT oplossingen distribueert en de internationale gespecialiseerde distributie in de ICT herdefiniëert. Het bedrijf heeft een platform gecreëerd voor de levering van consistente, hoogwaardige en op dienstverlening gerichte oplossingen in EMEA. Hiermee kunnen partners en leveranciers worden voorzien van uitzonderlijke ondersteuning en wordt een nieuwe norm in de markt werkelijkheid.

Het portfolio van Nuvias Group bestaat uit een uitgebreide reeks ICT-oplossingen gericht op drie gebieden: Cyber Security (het voormalige DCB en Wick Hill); Advanced Networking (voordien bekend als Zycko) en Unified Communications (het voormalige SIPHON). In juli 2017 werd DCB, de distributeur en beveiligingsspecialist uit de BeNeLux, toegevoegd aan de groep. Deze vier onderscheiden bedrijven hebben ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van fabrikanten van wereldklasse en leveren marktgroei voor leveranciers en klanten.  Nuvias Group telt 21 regionale kantoren in EMEA en bedient ook andere landen via deze kantoren. De omzet bedraagt ongeveer USD 500.

EINDE

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Annabelle Brown via +44 (0)191 237 3067, e-mail pr@nuvias.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.