Nuvias en FireEye ondertekenen distributie-overeenkomst voor Pan-Europa

Londen (VK) en Benelux: 30/4/18: 9.30 CET – Nuvias, de snel groeiende value-add distributeur, heeft een pan-Europa overeenkomst getekend met FireEye, het op inlichtingen gebaseerde beveiligingsbedrijf. Nuvias gaat een sleutelrol spelen in het stimuleren van verdere aanname van de productportfolio van FireEye, waaronder het beveiligingsplatform FireEye® Helix™, eindpuntbeveiliging en andere oplossingen. De overeenkomst is in […]

Londen (VK) en Benelux: 30/4/18: 9.30 CET – Nuvias, de snel groeiende value-add distributeur, heeft een pan-Europa overeenkomst getekend met FireEye, het op inlichtingen gebaseerde beveiligingsbedrijf. Nuvias gaat een sleutelrol spelen in het stimuleren van verdere aanname van de productportfolio van FireEye, waaronder het beveiligingsplatform FireEye® Helix™, eindpuntbeveiliging en andere oplossingen. De overeenkomst is in eerste instantie gericht op markten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Nederland. Uiteindelijk zal deze echter heel Europa bestrijken.

FireEye is een belangrijke aanvulling op de groeiende beveiligingspraktijk van Nuvias en vult andere leveranciers aan, zoals Juniper Networks, Arbor Networks, Barracuda, Check Point, Fortinet, HID Global, Kaspersky Lab, Malwarebytes, VASCO en WatchGuard Technologies, door totale beveiligingsoplossingen te leveren.

Als onderdeel van de overeenkomst introduceert Nuvias NU:RAP for FireEye. Dit is een speciaal programma voor snelle acceleratie voor nieuwe en bestaande partners en is gericht op groei en hoge rendementen. De kernactiviteit van Nuvias is partners helpen inkomsten te genereren door totale, herhaalbare oplossingen op basis van de FireEye-productsuite te creëren met beschikbare lokale kennis en ondersteuning.

“Naarmate de dreigingen zijn toegenomen, is het cruciaal geworden om te beschikken over een sterke combinatie van technologie, expertise en intelligentie. Met FireEye kunnen we al deze gebieden nu uitgebreid dekken,” stelde Ian Kilpatrick, de EVP Cyber Security van de Nuvias Groep. “Een van de belangrijkste doelen van Nuvias op het gebied van beveiliging is klanten helpen bij het identificeren van onopgemerkte dreigingen met baanbrekende intelligentie en technologie, zodat organisaties hun investeringen in beveiliging kunnen maximaliseren. Door producten zoals FireEye Helix aan te bieden, bevinden we ons in een uitstekende positie om dit te leveren.”

Jason Ellis, vicedirecteur van EMEA Channels van FireEye, voegde toe: “Nuvias heeft een sterke reputatie en bezit diepgaande kennis van de markt voor ICT-beveiliging in EMEA. Dus we kijken ernaar uit om met hen samen te werken. De samenwerking versterkt onze focus op de channel en biedt ons een enorme kans op stapsgewijze groei. Partners van Nuvias hebben nu toegang tot alle FireEye-oplossingen, inclusief FireEye-experts met veel waardevolle cyber-ervaringen uit eerste hand.”

Over de Nuvias Groep

Nuvias Group is het bedrijf dat in EMEA kwalitatief hoogwaardige IT oplossingen distribueert en de internationale gespecialiseerde distributie in de ICT herdefiniëert. Het bedrijf heeft een platform gecreëerd voor de levering van consistente, hoogwaardige en op dienstverlening gerichte oplossingen in EMEA. Hiermee kunnen partners en leveranciers worden voorzien van uitzonderlijke ondersteuning en wordt een nieuwe norm in de markt werkelijkheid.

Het portfolio van Nuvias Group bestaat uit een uitgebreide reeks ICT-oplossingen gericht op drie gebieden: Cyber Security (het voormalige DCB en Wick Hill); Advanced Networking (voordien bekend als Zycko) en Unified Communications (het voormalige SIPHON). In juli 2017 werd DCB, de distributeur en beveiligingsspecialist uit de BeNeLux, toegevoegd aan de groep. Deze vier onderscheiden bedrijven hebben ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van fabrikanten van wereldklasse en leveren marktgroei voor leveranciers en klanten.  Nuvias Group telt 21 regionale kantoren in EMEA en bedient ook andere landen via deze kantoren. De omzet bedraagt ongeveer USD 500.

EINDE

Voor verdere persinformatie of fotos kunt u contact opnemen met  Annabelle Brown op +44 (0)191 237 3067 of een e-mail sturen naar pr@nuvias.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.