Panasonic en Nuvias ondertekenen distributieovereenkomst voor IP-telefoonhandsets in EMEA

Nuvias breidt haar portfolio van de recent gelanceerde Unified Communications practice verder uit.  Londen: 4/7/17: 12.00 BST – Panasonic Business kiest Nuvias als zijn eerste pan-EMEA distributeur voor de zakelijke IP-telefoonhandsets. Uit de overeenkomst spreekt een hoge mate van vertrouwen in de recent door Nuvias geïntroduceerde ‘Unified Communications Practice’. Bovendien vormen de Panasonic-producten een belangrijke […]

Nuvias breidt haar portfolio van de recent gelanceerde Unified Communications practice verder uit.

 Londen: 4/7/17: 12.00 BST – Panasonic Business kiest Nuvias als zijn eerste pan-EMEA distributeur voor de zakelijke IP-telefoonhandsets. Uit de overeenkomst spreekt een hoge mate van vertrouwen in de recent door Nuvias geïntroduceerde ‘Unified Communications Practice’. Bovendien vormen de Panasonic-producten een belangrijke toevoeging aan Nuvias’ groeiende portfolio toonaangevende end-to-end oplossingen voor Unified Communications (UC).

Nuvias zal zich aanvankelijk vooral op de gevestigde markten zoals Groot-Brittannië, de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar ook op Zuid-Europa en Scandinavië richten. Nuvias wordt distributeur van de volledige serie IP-handsets van Panasonic. Deze serie omvat zowel desktoptelefoons als single-cell en multi-cell DECT-oplossingen voor cloudgebaseerde UC-omgevingen, inclusief BroadSoft.

“Nuvias is een erkende leverancier van end-to-end communicatieoplossingen. Het bedrijf beschikt over de technische knowhow en ervaring om dienstverleners en wederverkopers te ondersteunen en is een sterke toevoeging aan ons distributienet in EMEA”, aldus Raphael Studer, European Partner Account Manager SIP Products bij Panasonic System Communications Europe. “Het goed gedocumenteerde, succesvolle concept van Nuvias Unified Communications Practice ondersteunt de verkoop via zowel bestaande als nieuwe partners.”

Steve Harris, EVP Unified Communications voor Nuvias (voorheen directeur van SIPHON Networks), voegt hieraan toe: “Het is fantastisch een merk als Panasonic toe te voegen aan ons groeiende portefeuille kwaliteitsproducten. Met deze overeenkomst versterken we onze UC-positie binnen de hele EMEA-markt’met name op het gebied van de steeds populairder wordende BroadSoft-oplossingen. We streven voortdurend naar de beste klantenbeleving en deze overeenkomst stelt onze distributiepartners in staat te kiezen uit een brede selectie UC-eindpunten met gebruiksvriendelijke functionaliteit. Panasonic biedt letterlijk alles wat je van een gevestigde, wereldwijde leverancier van global communications solutions mag verwachten. We verheugen ons enorm op deze samenwerking.”

Naast Panasonic maken meerdere unified communications-leveranciers gebruik van Nuvias’ groeiende UC-capaciteit om hun verkoop in Europa, het Midden-Oosten en Afrika uit te breiden. Nuvias’ streven naar uitbreiding van haar Unified Communications Practice-programma biedt ook voordelen voor bestaande en nieuwe verkoop- en integratiepartners in EMEA, die kunnen profiteren van de kansen die de snel groeiende UC-markt biedt.

Over Nuvias Group

Nuvias Group is het pan-EMEA, high value distributiebedrijf dat internationale gespecialiseerde distributie in ICT herdefinieert. Het bedrijf heeft een platform gecreëerd voor de levering van een consistente, hoogwaardige, dienstverlenende en oplossingsrijke propositie in geheel EMEA. Hiermee kunnen partners en leveranciers worden voorzien in uitzonderlijke zakelijke ondersteuning voor klanten en wordt hiermee de nieuwe standaard in de markt werkelijkheid.

De Group bestaat momenteel uit Wick Hill, een bekroonde value-add distributeur met een sterke specialisatie in security; Zycko, een bekroonde gespecialiseerde EMEA-distributeur met focus op advanced networking; en SIPHON Networks, een bekroonde UC-specialist van oplossingen en technologieën voor de channel. Alle drie de bedrijven hebben bewezen ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van fabrikanten van wereldklasse en leveren marktgroei voor leveranciers en klanten. De Group telt 21 regionale kantoren in heel EMEA en bedient ook andere landen door middel van deze kantoren. De omzet is meer dan US $ 350 miljoen.

Over Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

Panasonic System Communications Company Europe wil het professionele leven van werknemers eenvoudiger maken en de efficiëntie en prestaties verbeteren van de bedrijven waarvoor ze werken door wereldleidende technologie. Dat gebeurt door bedrijven te helpen bij het vastleggen, berekenen en communiceren van allerhande informatie: van beeld over spraak tot tekst. PSCEU is een expert in haar markten dankzij haar ongeveer 350 werknemers, haar expertise op het vlak van design engineering, haar globaal projectbeheer en haar breed, Europees partnernetwerk.

EINDE

Voor meer persinformatie over Nuvias, kunt u contact opnemen met Annabelle Brown via +44 (0)1326 318212, e-mail pr@nuvias.com. Panasonic Theo Snijders, PR Consultant, 026-443 1523 email theo.snijders@wisse-worldcom.nl

+44 (0)1326 318212, e-mail pr@nuvias.com.

Voor meer informatie over Panasonic Communications Solutions gaat u naar:

http://nl.business.panasonic.be/communication-solutions/communication-solutions/