Snom en Nuvias werken samen met groei als doel

 Snom wil marktbereik vergroten via samenwerking met Nuvias 27th  februari 2018 – Snom Technology GmbH kondigt met vreugde aan dat er een overeenkomst is gesloten met Nuvias Group voor de distributie van Snom IP-telefoons en endpoints in EMEA. Deze nieuwe samenwerking is een aanvulling op het bestaande distributienetwerk van Snom en is erop gericht om […]

 Snom wil marktbereik vergroten via samenwerking met Nuvias

27th  februari 2018 – Snom Technology GmbH kondigt met vreugde aan dat er een overeenkomst is gesloten met Nuvias Group voor de distributie van Snom IP-telefoons en endpoints in EMEA. Deze nieuwe samenwerking is een aanvulling op het bestaande distributienetwerk van Snom en is erop gericht om Snom’s business uit te breiden en dieper door te dringen in het dienstverlenersveld. Nuvias Group streeft ernaar een volledig aanbod optimale technologieën en producten aan te bieden, waarmee Telecom serviceproviders en resellers zakelijke oplossingen aan de klant kunnen leveren met zakelijk succes als gevolg. Nuvias heeft gesteld dat de groep als doel heeft om in heel EMEA de belangrijkste integrator voor deze branche te worden, om als zodanig diensten van hoge kwaliteit te leveren die ontwikkeld zijn om de omzetgroei te versnellen.

“Snom is al jaren een Zycko-partner. De overname door Nuvias van zowel Zycko als SIPHON heeft de kans gecreëerd om onze samenwerking uit te breiden,” aldus Alison Tetlow, Snom’s Distribution Director voor het Verenigd Koninkrijk. “We verheugen ons erg op een nauwe samenwerking met Nuvias Group en om hen te kunnen laten kennismaken met de nieuwste aanvullingen op onze groeiende productfamilie.”

Steve Harris, EVP Unified Communications voor Nuvias, laat weten: “Nuvias is een value-added distributeur die technologieën integreert, gericht is op oplossingen, en erg behendig en flexibel is. Wij willen een krachtige samenwerking met Snom opbouwen om voorop te blijven lopen in de ontwikkeling van Unified Communications en daardoor met name de dienstverleners in Europa op hoog niveau te kunnen blijven bedienen.”

De overeenkomst omvat het volledige portfolio Snom-producten, waaronder de nieuwste toevoegingen, zoals het vlaggenschip, de D785 executive IP-bureautelefoon, de M215 SC DECT-bundel, de C520-WiMi-conferentietelefoon en de instapper D120. Momenteel worden deze toestellen door Nuvias al volop getest en gedomstreerd.

Armin Liedtke, Snom’s Head of Global Sales, verheugt zich eveneens op de nieuwe samenwerking: “We zijn erg tevreden dat we deze distributieovereenkomst met een handtekening hebben kunnen bekrachtigen. Nuvias is overal in EMEA zeer gerenommeerd en zal voor Snom een waardevolle bondgenoot zijn om een betere toegang tot nieuwe marktsegmenten te verwerven.”

Perscontacten voor meer informatie:

united communications GmbH                             Snom Technology GmbH
Jason Green/Peter Link                                         Heike Cantzler
Tel.: +49 30 78 90 76 – 0                                       Head of Marketing
snom@united.de                                                   marketing@snom.com

Over Snom Technology GmbH

Snom is een toonaangevend topmerk op wereldniveau voor innovatieve, professionele en ondernemende brand VoIP-telefoons. Het hoofdkantoor van Snom is gevestigd in Berlijn, Duitsland. Snom is opgericht in 1997 en is een pionier op het gebied van de VoIP-industrie. Snom presenteerde ‘s werelds allereerste IP-telefoon in 2001. Vandaag de dag bedient Snom’s productportfolio het volledige spectrum zakelijke communicatievereisten van callcenters, congreszalen en uitvoerend management tot aan veiligheidsbewuste industriële omgevingen.

Met ingang van 2016 is Snom een dochteronderneming van VTech Holdings Limited en heeft als zodanig kantoren in Italië, het VK, Frankrijk en Taiwan. Snom heeft een uitstekende en wereldwijde reputatie op het gebied van voice-over-IP. Snom-producten staan bekend om hun technische innovatie, esthetisch ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en uitzonderlijke audiokwaliteit. De huidige productportfolio is universeel compatibel met alle toonaangevende PBX-platforms; wereldwijd hebben Snom-producten talloze onderscheidingen van onafhankelijke experts gekregen.

Snom’s IP-oplossingen, ontwikkeld in Duitsland, zijn tevens een uitstekende keuze voor verticale markten zoals de gezondheidszorg en het onderwijs, als antwoord op hun zoektocht naar gespecialiseerde oplossingen voor zakelijke communicatie, IoT en slimme technologieën.

Ga naar www.snom.com voor meer informatie over Snom Technology GmbH

Over Nuvias Group

Nuvias Group is een value adding IT distribiteur gespecialiseerd in het distribueren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten door geheel EMEA.

Hiermee kunnen partners en leveranciers worden voorzien van uitzonderlijke zakelijke ondersteuning voor klanten en wordt hiermee de nieuwe norm in de markt werkelijkheid.

Het portfolio van Nuvias Group bestaat uit een uitgebreide reeks ICT-oplossingen gericht op drie gebieden: Cyber Security (voortgekomen uit het voormalige Wick Hill); Advanced Networking, (voortgekomen uit het voormalige Zycko) en Unified Communications (voortgekomen uit het voormalige SIPHON). In juli 2017 heeft Nuvias DCB, distributeur en beveiligingsspecialist met toegevoegde waarde uit de Benelux, aan de Group toegevoegd. Alle vier de onderscheiden bedrijven hebben aantoonbare ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van fabrikanten van wereldklasse en zorgen voor marktgroei voor hun leveranciers en klanten. De Group telt 21 regionale kantoren in heel EMEA en bedient ook andere landen via deze kantoren. De omzet is meer dan US $350 miljoen.

EINDE